Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - červenec 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za první měsíc sladkých prázdnin červenec.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Sekce Překlady písní je na prvním místě mezi všemi částmi Tomášova Internetu už téměř od dob jejího vzniku. Už v druhém měsíci po sobě vybojovala stříbrnou medaili sekce Sbírka latinských citátů. Na třetím místě se umístily překlady písniček švédské skupiny ABBA.
Nejnavštěvovanější soubory Tomášova Internetu byly v červenci úvodní stránka sekce Překlady písní, článek Zdarma s firmou OmniGeo a Obrázek srdce 3.

Nejoblíbenější překlady písní

V červencovém pořadí nejoblíbenějších písniček Tomášova Internetu se neumístila ani jedna z těch, které bodovaly v červnu. První místo pro sebe vybojovala nesmrtelná písnička Hey Jude od Beatles. Na druhé místo se po nedlouhé době vrátila písnička Amazing Grace. Zato držitelka třetího místa snad na stupních vítězů nikdy nestála a moc to Sinead O'Connor s písničkou Nothing compares to you přeju.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Mladá, krásná, už asi čtyřicet let sedmnáctiletá Dancing Queen i v červenci získala nejcennější medaili. Písnička The winner takes it all v červnu prohrála a nebrala nic, v červenci se ji však dařilo víc a tak bere stříbrnou medaili. Se svou tradiční bronzovou medailí je spokojená písnička Mamma Mia.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

V pořadí fotogalerií obhájila slavně první místo galerie Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. Na místo druhé se vyhoupla fotogalerie plná temnoty a chmurných myšlenek Putování po tajemném hřbitově. Třetí místo se podařilo obhájit fotogalerii Po romantických cestách z pekla do nebe.

Nadvláda Kvítků barevných v červenci razantně skončila. První místo totiž získal obrázek z fotogalerie Krása architektury 1 Slovanská svatyně. Čest Kvítků barevných zachraňuje vaše oblíbená Hořčice rolní. Zato třetí místo opět patří architektuře a to obrázku Základy velkomoravského kostela.

Nejoblíbenější spořič

Pořadí spořičů je obvykle velmi vyrovnané a rozdíly mezi nimi minimální, proto málokdy bývá pořadí stejné jako v minulém měsíci. Červenec není výjimkou. První místo totiž tentokrát vybojoval spořič Teplické skály. Druhé místo vybojoval spořič z krásného kraje Severní Čechy. Třetí místo tentokrát obsadil jeden z nejkrásnějších spořičů Krása stromů.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Už dlouho se nestalo, že by zlatou medaili za nejnavštěvovanější článek nezískal některý z dílů seriálu Obrázek srdce. Červenec ale tohle překvapení přinesl a cennou zlatou medaili vybojoval článek Zdarma s firmou OmniGeo. Pokračování se ale klasické - stříbrnou medaili získal článek Obrázek srdce 3 a bronzovou první díl seriálu Obrázek srdce.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Teplické skály a Vlčí rokle, to je místo, kam jste v červenci vyráželi na výlet nejraději. Stranou u vás nezůstal ani výrazný vrch korunovaný hradem jménem Ralsko. A na nedostatek návštěvníků si v červenci rozhodně nemůže stěhovat ani Poutní místo Velehrad.

Červencové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 15 618 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 20 872. S Tomášovým Internetem to jde z kopce už od ledna, ale teď v červenci to teprv nabírá na rychlosti.
V červenci moje stránka přibrala jen o pár zápisů v sekci Z mého diáře.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (18 829 zobrazených stránek), Slovenské republiky (6 128 stránek) a ze Spojených států (2 097 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V červenci vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "omnigeo" (307 hledání), "srdce" (288 hledání) a "latinské citáty" (161 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V červenci to byl třeba 11x hledaný krásný výraz "obrázek srdce pro lásku". 6x jste hledali na mé stránce kóču jménemu "Elisavet Charalambidu". 6x jste hledali na mé stránce výmluvný dotaz "OmniGeo podvod". 3x jste hledali pěkný výraz "zena krasna" a trochu mě překvapuje, že jste ve výsledcích vyhledávání dorazili až na mou stránku. 3 z vás zajímala i oblíbená vietnamecká značka "adihash". 3 romantici a snílkové zadali do vyhledávače výraz "hradni loznice". 3x jste mou stránku našli na úžasný výraz "obrazy pro pannu".

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 17x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.