Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - únor 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za poslední zimní měsíc únor.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

V únoru panovaly docela velké mrazy, lidé byli radši v teple u počítače a hledali obveselení a povzbuzení na Internetu. Na mé stránce se dívali nejčastěji do sekce Překlady písní. Líbilo se jim i v sekci s překlady písniček oblíbené švédské skupiny ABBA. A nečekaně rádi pobývali i v dlouhatánském souboru, který obsahuje všechny novinky na Tomášově Internetu od jeho prvního dne - v Archivu novinek.
Nejnavštěvovanějším souborem Tomášova Internetu byl v únoru romantický Obrázek srdce. Na nedostatek návštěvníků si nestěžovala ani úvodní stránka sekce Překlady písní. Třetí místo slavně obhájil soubor Obrázek srdce 3.

Nejoblíbenější překlady písní

V únoru se pořadí nejoblíbenějších písniček proměnilo takřka k nepoznání. Díky tomu nejsmutnějšímu, co vůbec mohlo být a to smrti její zpěvačky se dostala písnička I will always love you od Whitney Houston vysoko nade všechny a zazářila na prvním místě. Po dvou zlatých získává stříbrnou medaili Lou Reed a jeho Perfect Day. Písnička plná víry Amazing Grace si nečekaně povyskočila a po zásluze získává bronzovou medaili.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Občas do stojatých vod sekce ABBA hodím kámen v podobě opravy pár překladů a to moc hezky rozčeřilo až příliš klidnou hladinu. Nejvíc se v únoru směje mladá sladká Dancing Queen, jenž se po měsíční přestávce zase vrací na sladké první místo. Po bronzové medaili se raduje ze stříbrné písnička Mamma Mia. A nejvíc ze všeho se směje a raduje kocourajda Chiquitita, která pro sebe po lítém boji vybojovala bronzovou medaili.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe, kterou beru za svou nejkrásnější, se líbila nejvíc i vám a tak jste ji dekorovali nejvyšší návštěvností ze všech. Stálicí začíná být i tajemná fotogalerie Krása architektury 1 - od pravěku k středověku a moc se vám líbí i ještě mnohem tajemnější Putování po tajuplném hřbitově.

V pořadí nejoblíbenějších obrázků si nečekaně vysoko vyskočil nečekaný obrázek z fotogalerie Technické muzeum Tatry v Kopřivnici jménem Lokomotiva Střela. Ale také vás lákala duchovně laděná místa a rádi jste chodili meditovat na působivé místo s úžasným geniem loci Valy u Mikulčic, kde najdete Základy velkomoravského kostela. Lákala vás i předkřesťanská Slovanské svatyně na hradišti Pohansko. .

Nejoblíbenější spořič

Spořiče obrazovky kulhají ve vaší oblíbenosti kdesi vzadu, ale přesto i ony bojují o vaši přízeň. V tomto boji se stal tentokrát vítězem můj nejkrásnější spořič Český ráj. Zápas o stříbrnou medaili skončil remízou mezi spořiči Krása stromů a Teplické skály. A tak se na bronzovou příčku po dlouhé době podíval spořič Severní Čechy.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Únor je díky svátku svatého Valetnýna nejhvězdnějším měsícem pro všechna srdíčka. Souboj o stupně vítězů mých článků tedy nedopadl vůbec překvapivě a pořadí se oproti minulému měsíci vůbec nezměnilo. A tak první místo slavně obhájil titulní díl seriálu Obrázek srdce. Druhé místo obsadil asi nejzdařilejší díl téhož seriálu Obrázek srdce 3. A aby měla srdíčka už druhý měsíc sbírku medailí kompletní, zabojoval i čtvrtý díl seriálu Obrázek srdce 4 a obhájil vytoužené třetí místo. A tak mají srdíčka zase hattrick. Moc jim ho nepřeju.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

V únoru se nejlépe cestuje v teple domova po Internetu. I já mám přiložené své vandrovací polínko do ohně. Nejvíce jste se chodili ohřát, zavzpomínat si a těšit se k plamínku jménem Teplické skály a Vlčí rokle. Lákalo vás i historické a posvátné Poutní místo Velehrad. A rádi jste se potulovali a poznávali Keltské oppidum Staré Hradisko.

Únorové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 20 146 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 27 708. Návštěvnost byla začátkem února až do Valentýna obrovská, ale pak se propadla kamsi do kanálu a je tam dosud.
V únoru přibylo na mou stránku 5 nových článků, pár překladů ABBY se dočkalo svého překladu, úpravy se dočkalo hlavní menu a spousta zápisů přibyla do souboru Z mého diáře. Tomášův Internet žije!
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (28 422 zobrazených stránek), Slovenské republiky (8 202 stránek) a ze Spojených států (1 771 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V únoru vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (2 250 hledání), "Whitney Houston - I will always love you překlad" (215 hledání) a "valentýnské přání" (156 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V únoru to byl 6x hledaný výraz "klasicismus život" - nu, i život v klasicismu měl dvě kůrky. 4 podobní milovníci tajuplných míst, jako jsem já, hledali výraz "strašidelná půda". Snad se jim moje povídka Na půdě domu hrůzy líbila. Podobně záhadně zní i 4x hledaný výraz "temný hrad".
Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 34x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.