Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - duben 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za měsíc bílých květů a křišťálové vody duben.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Nejoblíbenější sekcí se i v dubnu stala sekce Překlady písní. I druhé místo se podařilo obhájit a to překladům písniček švédské skupiny ABBA. Zato přichází velká změna na třetím místě, na které se probojovala Sbírka latinských citátů.
Nejnavštěvovanější soubory Tomášova Internetu byly v dubnu úvodní stránka sekce Překlady písní, úvodní díl seriálu Obrázek srdce a třetí díl téhož seriálu Obrázek srdce 3.

Nejoblíbenější překlady písní

Dlouho to vypadalo všelijak, ale nakonec se podařilo zpěvákovi jménem Lou Reed a písničce Perfect Day slavně obhájit první místo a zlatou medaili. Na druhé místo se probojovala písnička Imagine od Johna Lennona. Na třetí místo se vyšvihla písnička Another brick in the wall od Pink Floyd.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Pořadí nejoblíbenějších písniček ABBY poslední dobou dokáže překvapit a to hlavně držiteli prvního místa. Překvapení se konalo i tentokrát, protože zlatou medaili nečekaně získala písnička Angel eyes. Jen o jednoho návštěvníka méně si zatančilo s krásnou Dancing Queen a ta se raduje, že má po bronzové medaili stříbrnou. Z bronzové medaile se raduje písnička Mamma Mia.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Poslední dobou jsou mnohem navštěvovanější jednotlivé obrázky, než úvodní stránky fotogalerií. Zlatou medaili tak tentokrát za nevelký počet návštěvníků získala fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe. Stříbrnou medaili po bronzové vybojovala fotogalerie Kvítky barevný. Bronzovou medaili po stříbrné se může pochlubit fotogalerie Krása stromů.

Na pořadí nejoblíbenějších obrázků se ukázalo, že tu máme nádherné jaro plné květů. První místo a zlatou medaili obhájil kvítek, který v dubnu opravdu kvete Petrklíč. Těšili jste se i na to, že v květnu rozkvetou nádherná sluníčka jménem Pampelišky. A také rozkvetou mohutné trsy vaší oblíbené rostliny jménem Hořčice rolní. Bronzovou medaili za stejný počet návštěvníků však dostala další oblíbená jarní rostlinka jménem Blatouch.

Nejoblíbenější spořič

Pořadí nejoblíbenějších spořičů zůstalo skoro stejné, jako v minulém měsíci. Z prvního místo se tak opět raduje spořič Krása stromů. Druhé místo slavně obhájil spořič Český ráj Spořič Teplické skály se raduje z bronzové medaile.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Zatímco pořadí nejoblíbenějších obrázků ovládly obrázky z fotogalerie Kvítky barevný, pořadí nejoblíbenějších článků ovládla srdíčka. Ze zlaté medaile se opět raduje první díl seriálu Obrázek srdce. Ani na druhém místě se žádná změna oproti minulému měsíci nekoná, obsadil ho díl Obrázek srdce 3. Hattrick dovršil díl seriálu Obrázek srdce 4.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Jaro je v plném proudu a vy jste se rozhodli, že nejkrásnější je ho prožít ve skalním městě Teplické skály a Vlčí rokle. Ať je jaro nebo zima, Poutní místo Velehrad je pro vás zajímavé pořád. Na jaře - a obzvlášť, když na horách taje sníh - je nejkrásnější Údolí Kamenice.

Dubnové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 19 782 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 26 483. Návštěvnost Tomášova Internetu od skvělého ledna pořád jen klesá a už dlouho nebyla tak nízká. Co se dá dělat, každý den není posvícení a musíme se radovat z toho, co je, ne z toho, co není.
V dubnu přibyly na mou stránku dvě písničky do sekce Překlady, tři články do sekce Tomášovy řeči, ze souboru Z mého diáře vznikla nová sekce.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (25 970 zobrazených stránek), Slovenské republiky (7 626 stránek) a ze Spojených států (3 577 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V dubnu vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (959 hledání), "imagine" (77 hledání) a "latinské citáty" (74 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V dubnu to byl 6x hledaný výraz "anglické křížovky pro děti". 5 návštěvníků hledalo na mé stránce výraz "oblíbena televizní reklama". 4x našel vyhledávač mou stránku na záhadný výräz "46 /honey/honey.cgi site .mo". Do dnešního dne jsem si myslel, že Měsíc je kulatý, ale že kolem Země obíhá krychlička potvrzuje 4x hledaný výraz "strany měsíce". Pokud tedy lidé nehledali měsíční kalendář na příští rok. 4x byla hledána a najita i známá značka vietnamského oblečení "adihash". Hned 3x byl hledaný krásný výraz "plnoštíhlý zadek", ten se mi velmi líbí.

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 24x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.