Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - červenec 2014


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za první prázdninový měsíc červenec.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Sekce Překlady písní je tou nejnavštěvovanější už od té doby, se se na Tomášově Internetu vůbec objevila. Teď však ve velké konkurenci mnohem větších, interaktivnějších a společenštějších webů už však její pozice není zdaleka neotřesitelná a zájem o ní už zdaleka není o tolik větší, než o ostatní části Tomášova Internetu. Druhé místo si stabilně pro sebe drží moje Sbírka latinských citátů, kterou máte až nečekaně rádi. Třetí místo pro sebe získala sekce Fotky a obrázky.

Nejnavštěvovanějším souborem je nečekaně Archiv novinek. Druhé místo obsadila úvodní stránka sekce Překlady písní a na třetím se umístila Sbírka latinských citátů.

Nejoblíbenější překlady písní

Čím méně lidí chodí na mé překlady a čím větší mají konkurenci, tím méně odráží má stránka střídání módních vln a šanci dostávají spíš písničky, které jsou stálicemi už mnoho let. Tentokrát zlatou medaili vybojovala písnička Amazing Grace. Stríbrnou medaili pro sebe získala písnička Imagine od Johna Lennona. A z bronzové medaile se radují Eagles s Hotel California.

Nejoblíbenější písničky ABBY

Z písniček ABBY tentokrát jednoznačně vyhrály tři snad nehranější a nejoblíbenější písničky všech dob. V boji o zlatou medaili bere vše písnička The winner takes it all. Stříbrná medaile se blyští pro písničku Mamma Mia a s bronzovou medailí se natřásá stále krásná a mladá Dancing Queen.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Nejoblíbenější fotogalerií se v červenci stalo putování do historie architektury Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. Další putování získalo i medaili stříbrnou - putování Po romantických cestách z pekla do nebe. A podél cest jste rádi obdivovali i nejrůznější Kvítky barevný.

Do historie jste vyrazili rádi i s fotografiemi z fotogalerie Krása architektury 1 - nejoblíbenější ze všech se stala Slovanská svatyně. Líbily se vám i působivé Základy velkomoravského kostela. A jako třetí vás zajímala Jízda nákladní lanovkou.

Nejoblíbenější spořič

Vaším nejoblíbenějším místem pro volné chvíle u počítače se staly krásné Teplické skály. Na druhém místě se umístily hned dva tematické spořiče - Krása stromů a Kvítky barevný. Na třetím místě skončil idylický Český ráj

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Dlouho jsem statistiky mé stránky nesledoval a mezi tím se udál naprostý zázrak - ze stupňů vítězů zmizela srdíčka! V červenci byl vašim nejoblíbenějším článek, varující mé čtenáře před tím, Zdarma s firmou OmniGeo není rozhodně bez placení. Zaujal vás i jeden z mých prvních článků vůbec Zachraňme údolí Jizery, který protestoval proti výstavbě přehrady u Vilémova. Naštěstí se už nemusíme bát, tenhle projekt po zásluze skončil v koši. A líbil se vám i článek Budování značky v praxi - Česká pojišťovna.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Červenec je časem výletů, vandrování a putování a proto si mé výletnické články nemohly na nedostatek návštěvníků stěžovat. Nejraději jste se vydávali do krásného skalního města Teplické skály a Vlčí rokle, kde je i v letním horku příjemný chládek. Velmi vás zajímal i Zámek Radim - perla renesance, který rozhodně za návštěvu stojí. A také Radnice a klášter v Hostinném u vás vzbudily pozornost, kterou si bezesporu zaslouží.

Červencové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 10 483 unikátních návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a proto bylo návštěv celkem 14 121. Na červenec nebude moje stránka vzpomínat ráda.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (12 586 zobrazených stránek), Nizozemí (4 046 stránek) a ze Spojených států amerických (3 595 stránek). Z Nizozemí to však byli především spamoví roboti, vkládající mi do komentářů reklamy na Viagru - a doufám, že se mi jim to podařilo zatrhnout. Už jich mám dost.
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V červenci vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "vyzváněcí tóny do mobilu" (100 hledání), "latinské citáty s překladem" (56 hledání), a "texty písní a překlady" (53 hledání).
Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V červenci to byl třeba 16x hledaný výraz "frajer frajer frajer". Já a frajer? 2x hledal něko výraz "dlouhá videa zdarma gay muži" - kdepak najít něco takového na mé asexuální stránce, kde se kdyžtak píše špíš o ženách. 2x se marně pokoušel někdo najít na Tomášově Internetu ruskou kóču jménem "Maria Abakumova" - slavnou oštěpařku, která je velkou soupeřkou naší Barborky Špotákové, ale letos oštěpem nehází, protože má miminko. A 2x chtěl někdo objevit místo, které mi také leží v hlavě - "smírčí kříž Roztoky u Jilemnice".

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 16x výraz "Tomášův Internet", 6x výraz "Tomáš poutník", 3x výraz "tomasuv preklad pisne cz" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.