Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - srpen 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za druhý prázdninový měsíc srpen.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

V srpnu bez problémů obhájila svou výjimečnou pozici část Překlady písní. Na druhé místo se ze třetího vrátila část ABBA a shodila na něj část jménem Sbírka latinských citátů.
Nejnavštěvovanější soubory Tomášova Internetu byly v srpnu úvodní stránka sekce Překlady písní, článek Obrázek srdce 3 a článek Zdarma s firmou OmniGeo .

Nejoblíbenější překlady písní

Někdy se můžou zdát statistiky mé stránky nudné, jednotvárné a pořád stejné, ale to rozhodně neplatí pro souboj nejoblíbenější písniček - tady není o změnu nouze a někdy mě dokáže hodně překvapit, jak souboj dopadne. Tentokrát šťastně vybojoval zlatnou medaili John Lennon s Imagine. Ze stříbrné medaile má určitě radost minule bronzová Sinead O'Connor s písničkou Nothing compares to you, které se podařilo z něj úspěšně odsunout na třetí místo písničku Amazing Grace.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Nejoblíbenější písničky ABBY se tu poslední dobou točily jako flašky pod splavem, skoro pořád byly na stupních vítězů ty samé, jen si prohazovaly místa. Tentokrá se v souboji zadařilo písničce Mamma Mia, kterou byla o první místo úspěšně oloupena svěží a mladá Dancing Queen. Největší překvapení ale čeká na místě třetím, kterou pro sebe hodně nečekaně vybojovala písničky My love, my life.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Pořadí nejoblíbenějších fotogalerií zůstalo téměř stejné, jen si tři nejoblíbenější fotogalerie proházely místa. Na první místo ze druhého postoupila tajuplná fotogalerie Putování po tajemném hřbitově. Na druhém místě skončila galerie Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. A třetí místo stabilně drží fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe.

Zato nejoblíbenější obrázky se docela proměnily. Držitelem prvního místa se tentokrát stala Jízda nákladní lanovkou z fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe. Na druhém místě se premiérově umístil obrázek z fotogalerie Krása architektury 1 Jak vypadal nejstarší velkomoravský kostel. Z minula tu tak zůstala jen vaše oblíbená Hořčice rolní.

Nejoblíbenější spořič

Spořičů obrazovky na mé stránce mnoho není a oblíbené jsou tak všechny skoro stejně, proto bývá jejich pořadí hodně proměnlivé. V srpnu vybojoval slavné vítězství spořič Severní Čechy. Z druhého místa se k nebi hrdě vypíná spořič Krása stromů. V boji o třetí místo nám tentokrát nastala superremíza - tísní se na něm totiž hned tři spořiče - Zajímavá místa. Ćeské Švýcarsko a Teplické skály

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Po jednoměsíční přestávce se na první místo opět vrací jeden z dílů vašeho nejoblíbenějšího seriálu článků - Obrázek srdce 3. Vystrnadil z něho článek Zdarma s firmou OmniGeo. Na třetí místo se po delší době vyškrábal článek Obrázek srdce 4.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Teplické skály a Vlčí rokle vás v srpnu zlákaly na výpravu nejčastěji. Stranou u vás nezůstal ani výrazný vrch korunovaný hradem jménem Ralsko. A také jste putovali za dávnou historií na tajemné Keltské oppidum Staré hradisko.

Srpnové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 16 466 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 22 088. Srpen byl pro mou stránku příznivější, než červenec.
V srpnu jsem mnoho času u počítače nestrávil, proto moje stránka přibrala jen o pár zápisů do souboru Z mého diáře - srpen 2012 a výlet na Zámek Nový Stránov.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (20 448 zobrazených stránek), Slovenské republiky (6 102 stránek) a ze Spojených států (1 351 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V srpnu vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (251 hledání), "omnigeo" (160 hledání), a "latinské citáty" (140 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V srpnu to byl třeba 12x hledaný výraz "Arte Note Praha". 7 z vás toužilo spatřit nebo mít "tričko Usain Bolt" (z toho by mohl mít tenhle sportovec bezva kšeft - vzít si na sebe tričko, proběhnout se v něm a pak ho, dejme tomu za 30 000 Kč prodat chtivým fanouškům a fanynkám.) 3 budoucí nebo současní učitelé se snažili u mě najít návod "Jak vyučovat angličtinu".

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 23x výraz "Tomášův Internet" a 2x výraz "Tomáš Novotný" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.