Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - únor 2013


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za poslední měsíc zimy únor.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

I když se v posledních měsících život na Tomášově Internetu omezuje téměř jen na sekci "Z Tomova diáře", nejoblíbenější částí mé stránky zůstávají Překlady písní a pokud nezaniknou, asi to tak bude vždycky. Na druhém místě se nečekaně dobře drží Sbírka latinských citátů. Zato v únoru nastala ohromující změna na třetím místě, které pro sebe ukořistila sekce Z Tomova diáře - srpen 2012.

V pořadí nejnavštěvovanějších souborů vede s přehledem úvodní stránka sekce Překlady písní, druhé místo ukořistila Sbírka latinských citátů a na třetím místě zazářila písnička One way or another od Blondie. .

Nejoblíbenější překlady písní

Návštěvnost mé stránky vesele klesá a už je jen stínem té, která byla v únoru ještě před rokem. Bere mi to chuť do práce a nad Tomášovým Internetem zapadá slunce před temnou, beznadějnou nocí. Klesající návštěvnost ale přináší novou naději na medaili a skvělé umístění pro ty, kteří ještě nikdy na vrcholu nestanuli. Nejšťastnější v tomto zápolení prokletých, kteří denního světla nespatří, je písnička One way or another od Blondie, na jejíž hrudi se blyští zlatá medaile vůbec poprvé. Překvapivým držitelem stříbrné medaile je písnička Aquarius z muzikálu Hair. A tak jen držitel bronzové medaile je ostříleným bojovníkem a držitelem mnoha medailí a tím bojovníkem je požehnaná písnička Amazing grace.

Nejoblíbenější písničky ABBY

Od září až doteď jsem statistiky mé stránky téměř vůbec nesledoval. Během tohoto období v nich nezůstal téměř kámen na kameni - jen jedna stálice zůstala a tou je mladá a krásná, již mnoho let sedmnáctiletá Dancing Queen na prvním místě. Stříbrnou medaili bere pro sebe písnička The winner takes it all. A ze třetího místa a bronzové medaile se raduje další kóča Chiquitita.

Nejoblíbenější písničky Blackmore's Night

Tak mě napadlo, že sleduju oblíbenost jednotlivých písniček ABBY, ale jak jsou oblíbené písničky jiných jednotlivců a skupin, to vlastně nevím. Je to tím, že od ABBY mám přeložené všechny anglické písničky, což se mi nepodařilo u nikoho jiného. Přesto by ale statistika těch, kteří jsou v sekci Překlady písní zastoupeny početněji, nemusela být nezajímavá.
Z písniček novostředověké skupiny Blackmore's Night, které mám přeložené, je nejoblíbenější písnička The times they're a changin'. Stříbrnou medaili pro sebe vybojovala úžasná písnička Home again. A držitelem bronzové medaile se stala písnička Ghost of a rose.

Nejoblíbenější písničky Boney M

Písničky Blackmore's Night jsou docela na chvostě návštěvnosti písniček, zato skupina Boney M si na nedostatek návštěvníků stěžovat rozhodně nemůže. A úplně nejvíce si určitě nestěžuje písnička Daddy Cool, která s přehledem získala zlatou medaili. O stříbrné místo máme hned dva zájemce - nejzlejší kočku ze starého Chicaga Ma Baker a také jen o málo romantičtější Love for sale. Bronzovou medaili získal nesmrtelně zhudebněný žalm z Bible - písnička Rivers of Babylon.

Nejoblíbenější písničky Celine Dion

Celine Dion jste posadili na trůn královny sekce Překlady vy, mí návštěvníci. Já kdysi téhle ženušce nemohl přijít na jméno vinou rádií, která až příliš často hrála její písničku My heart will go on z filmu Titanic - ale vy jste si postupně přáli přeložit tolik jejích písniček, že na Tomášově Internetu rozhodně nezaniká. A písničky to jsou tak krásné, že od té doby ji mám rád i já.
Nejoblíbenější ze všech je u vás písnička All by myself. Krásnou stříbrnou medaili si zaslouží nádherná romantická písnička Because you loved me. A bronzovou medaili vybojovala písnička Tell him, kterou s Celine Dion zpívá Barbra Streisand.

Nejoblíbenější písničky Elvise Presleyho

Elvis Presley je nejen králem rokenrolu, je také králem Překladů, protože s výjimkou ABBY nemám tolik přeložených písniček od nikoho. A vděčí za to kromě mě dvěma milým ženuškám - velikánské milovnici a fanynce Anitě a paní Bohuslavě, která ho má také ráda.
Zatímco film dávno upadl v zasloužené zapomnění, jeho titulní písnička je nesmrtelným a nejoblíbenějším hitem - cennou zlatou medaili vyhrává písničk Love me tender. Na romantickou notu se hraje i na druhém místě, které obsadila podobně nesmrtelná písnička Can't help falling in love. Překvapením na místě třetím je pro mě písnička Suspicious minds.

Nejoblíbenější písničky Johnnyho Cashe

Zato nejoblíbenější písnička z mých přeložených písniček Johnnyho Cashe mě nepřekvapila ani trochu - zlatou medaili totiž ukořistila jeho asi nejznámější písnička Folsom prison blues. Stříbrnou medaili pro sebe ukořistila písnička For the good times. Bronzovou medaili pro sebe vybojoval Man in black.

Nejoblíbenější písničky X-perience

Jsou i početněji zastoupení v Překladech, já vím, ale zatímco od takové Madonny, The Beatles nebo R.E.M. mi ještě spousta známých písniček chybí, od mé moc a moc oblíbené skupiny X-perience mám přeložené asi všechny nejznámější písničky. Tak pojďme na ně.
U téhle skupiny je těžké rozlišovat mezi všemi těmi nádhernými písničkami, když je zpívá zpěvačka s tak úžasným andělským hlasem. Vy s tím ale problém nemáte a zlatou medaili jste přiřkli nádherné písničce Dream of love. Moc a moc se vám také líbí písnička, kterou já moc neznám Let me show you. A stejně jako mě bere i vás za srdce písnička Return to paradise.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Přes občasné myšlenky na oživení padá na sekci Fotky a obrázky už dlouho prach a je to škoda. Musím se zase do něčeho pustit. Nejoblíbenější fotogalerií je cesta za zajímavou architekturou pravěku a starověku Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. Do oka vám tentokrát padla i fotogalerie Krása stromů. A má nejpracnější a stále nedokončená fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe od vás tentokrát získala bonzovou medaili.

Zlatá fotogalerie drří i zlatý obrázek a tím je Slovanská svatyně. Zajímá vás i Jak vypadal nejstarší velkomoravský kostel. A hattrick se podařil Kráse architektury zkompletovat s obrázkem Základy velkomoravského kostela.

Nejoblíbenější spořič

V únoru se podařilo s obrovským náskokem zvítězit spořiči Český ráj a velmi přesvědčivě tak získat zlatou medaili. Protože spořičům připadá, že tři vítězové jsou málo, obsadili stříbrnou pozici hned dva a to Severní Čechy a Teplické skály. A protože i čtyři jsou moc málo, když je zájemců víc, podělily se i o bronzovou příčku spořiče Krása stromů a Kvítky barevný.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Články ze seriálu Obrázek srdce stále vládnou sekci Tomášovy řeči - tetokrát se stal zlatým díl Obrázek srdce 3 a na druhém místě mu zdatně sekunduje díl Obrázek srdce 4. Bronzové místo obsadil článek Zdarma s firmou OmniGeo, kterému zřejmě zmíněná firma dělá reklamu, neboť stále rozdává vouchery na zájezdy "zdarma".

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Zámek Nový Stránov je krásné místo s příjemnou atmosférou a zajímavým geniem loci - duchem místa. Stal se zajímavým i pro vás, návštěvníky mé stránky a to mu vyneslo zlatou medaili. Stříbrnou medaili získal můj nejnovější příspěvek do Vandrování, článek Radnice a klášter v Hostinném. Udělalo mi to radost, protože to byl článek docela pracný. A moc se vám líbí i Teplické skály a Vlčí rokle, což těmhle krásným místům vyneslo bronzovou medaili.

Únorové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 16 450 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 21 480. Už rok Tomášův Internet pustne a zmírá a stále to nevypadá, že by se to chtělo zlepšit. Ale já to nevzdám a budu mou stránku držet při životě, i kdyby na ni měli chodit dva lidé denně.
V únoru moje stránka přibírala jen o články a obrázky v souboru Z mého diáře - únor 2013.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (20 167 zobrazených stránek), Slovenské republiky (5 055 stránek) a z Číny (1 585 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V únoru vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "latinské citáty" (221 hledání), "one way or another preklad" (127 hledání), a "srdce" (116 hledání). Nikdy mě netěšilo, že nejoblíbenější ze všech mých článků jsou články ze seriálu Obrázek srdce, ale to, že už lidé nejčastěji nechodí na mou stránku na výraz "srdce", to mě trochu mrzí, moc se mi to líbilo. Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V únoru to byl třeba hned 34x hledaný výraz "frajer frajer frajer" - to jsem to tedy dopracoval. Místo pohodáře frajer. Ale tak jsem se nikdy necítil. Mnohem víc se mi líbí 27x hledaný výraz "kazda laska". I když už ta sekce na mé stránce oficiálně není, možná ještě pořád bez odkazu z hlavní stránky existuje a do ní přivedlo hned 13 lidí zadání výrazu "vyzváněcí tóny do mobilu". Ale radost jim to asi neudělalo, vyzváněcí tóny pro Nokii 3310 dnes už nikomu k užitku nebudou. Úsměv u mě vzbudil 7x zadaný výraz "www.pohodar tom.cz" - byla by to pěkná doména, ale jedna zatím stačí a chytré vyhledávače vás naštěstí přesměrovali tam, kam jste měli namířeno. Pobavil mě i 4x hledaný výraz "za vším hledej ženu latinský" - tak snad "Dux femina facti." bylo zvěstovatele úspěšného pátrání. 4 lidé potřebovali i "blahopřání k diamantové svatbě", tak doufám, že se jim to moje líbilo, když ti, pro kterém jsem jej kdysi vymyslel, o něj nestáli. 4 Moravanky nebo Moravané mi udělali radost svým nářečím ve výrazu "Tomašovo řeč TESCO". 3x lidičky hledali výraz "Tomáš pohodář" - to se mi moc líbí, tolik výrazů jednoznačně spojených se snahou najít právě tu mou stránku, se ještě v jednom měsíci nikdy nesešlo. To mám doopravdy radost. Že hubené modelky a missky nejsou zdaleka ideálem krásy všech dokazuje 3x hledaný výraz "ženy s ohromnými zadky".

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 12x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.