Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - březen 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za krásný jarní měsíc březen.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

V březnu vás nejvíce zajímala sekce Překlady písní. A když už jste se tak zabrali do překladů písniček, nezapadly u vás ani překlady písniček legendární švédské skupiny ABBA. A k mému potěšení vás zaujaly i zážitky a zajímavosti Z mého diáře.
Nejnavštěvovanější soubory Tomášova Internetu byly v březnu úvodní stránka sekce Překlady písní, úvodní díl seriálu Obrázek srdce a třetí díl téhož seriálu Obrázek srdce 3.

Nejoblíbenější překlady písní

Březen přinesl štěstí zpěvákovi jménem Lou Reed a písničce Perfect Day, která postoupila z druhého na první místo. Polepšila si i písnička Amazing Grace, které se po minulém třetím podařilo tentokrát ukořistit druhé místo. Na třetím místě se umístila písnička Hey Jude od Beatles.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Pohled do březnových výsledků souboje písniček ABBY mě hodně překvapil a to díky hodně nečekanému držiteli prvního místa, kterým se stala písnička When all is said and done. V souboji o druhé místo spolu velmi lítě zápolily písničky The winner takes it all a Mamma Mia a jejich souboj nakonec skončil remízou a tak jsou na druhém místě obě. Na třetím místě se velmi díví Dancing Queen nad tím rychlým sešupem z prvního místa.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Jedna z mých nejzajímavějších fotogalerií Krása architektury 1 - od pravěku k středověku vás v měsíci počínajících výletů zaujala po právu nejvíce. Podobně jako mezi písničkami ABBY máme i tady na druhém místě nerozhodný stav - umístily se na něm fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe a Krása stromů. A v jarním měsíci nemůže mezi nejlepšími chybět ani fotogalerie Kvítky barevný.

Mezi nejoblíbenějšími obrázky nezůstaly téměř žádné z těch, které se vám líbily v minulých měsících. Nejvíce se vám v březnu líbil symbol jara Petrklíč. Zemětřesení v pořadí nejlepších bez nejmenšího šrámu ustála Lokomotiva Střela, která jen popojela o jedno místo níže. A na třetím místě rozkvetl další jarní kvítek barevný Blatouch.

Nejoblíbenější spořič

I v pořadí spořičů obrazovky je rušno, ale vzhledem k tomu, že jich moc není, si jen proházely místa. Vítězem se tentokrát s obrovským náskokem stal spořič Krása stromů. Na druhém místě máme už tradičně jednu remízu, tentokrát mezi spořiči Český ráj a Severní Čechy. Na bronzovém místě skončil spořič a Teplické skály.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Pořadí nejoblíbenějších článků začínalo už být docela nudné, ale březen přinesl přece jen docela překvapení. Není ale zdaleka takové, aby první místo neobhájil jeho obvyklý držitel - úvodní díl seriálu Obrázek srdce. Ani na druhém místě se žádná změna oproti minulému měsíci nekoná, obsadil ho díl Obrázek srdce 3. Ale třetí zlatý hattrick srdíčkům překazil článek, od kterého jsem to opravdu nečekal, ale jsem rád, že je tak oblíbený - je to článek, varující před slovem ZDARMA v reklamě jménem Zdarma s firmou OmniGeo.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Ve slunečných a nádherných jarních dnech března jste raději vyráželi na opravdické výlety, ale i tak vás pár putovalo i prostřednictvím mé stránky a společně jste vynesli na výsluní Keltské oppidum Staré Hradisko. Putovali jste i na Poutní místo Velehrad a líbily se vám i krásné Teplické skály a Vlčí rokle.

Březnové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 20 304 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 27 582. Společně jsme trávili březen na sluníčku a radovali se z prvních kvítků a tak moje stránka byla navštěvovaná málo, ale to vůbec nevadí, ani ten nejkrásnější obrázek skutečnou přírodu a sluníčko a lidské objetí nenahradí.
V březnu se radovala z přírustků sekce Překlady a to hned z deseti. Jinak přibývaly jen zápisy a obrázky do souboru Z mého diáře.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (25 902 zobrazených stránek), Slovenské republiky (7 721 stránek) a ze Spojených států (3 497 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V březnu vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (1 202 hledání), "OmniGeo" (254 hledání) a "wish you were here" (88 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V březnu to byl 7x hledaný záhadný výraz "is015". 7x hledali i lidé člověka jménem "Brela Jakiruša" a nenašli. Další záhadnou zkratku "DSP" hledali 4 návštěvníci. Zajímavý je i 4x hledaný výraz "Cheb lidi".
Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 16x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.